Glæd børnene med en hjemmelavet julesok

Julen er hjerternes tid, og det er også en tid, hvor vi giver lidt ekstra til dem, vi holder af.

Især børnene bliver forkælede, og mange små spændte fødder skynder sig i december hen over gulvet i de danske hjem, for tænk nu hvis julemanden har været forbi i løbet af natten?

En julesok kan sagtens være både sjov og pæn, og hvorfor ikke sy den selv? Så kan du sætte dit helt eget præg på sokken, som skal gemme december-gaverne til dine kære.

Hos G&M har vi et bredt udvalg af stof, der er egnet til alverdens julerier, og hos os kan du derfor let finde stof til at sy din egen julesok.

Med vores brede udvalg, kan du både sy en sok til hvert enkelt barn i familien, lige som du kan pynte den med mange spændende og hyggelige detaljer.

 Se vores store udvalg af julestof her: https://g-m.dk/collections/jul-nytar

 At sy sin egen julesok er ikke en svær opgave, og derfor kan alle være med – også dig, der ikke er vant til at sy.

 

Sådan gør du:

1. Find en god skabelon i en krea-butik eller ved at søge på julesok og skabelon i Google. Print mønstret og følg de anvisninger, som står på dette.

2. Herefter skal du vælge det stof, som julesokken skal laves i. Vælg to slags. Et til selve sokken, og et til julesokkens kant. Hvis du vil, kan du også foer sokken med et tredje slags stof.

3. Tegn mønstret af og sæt dele sammen. Læg herefter dit mønster på stoffet og tegn det. Husk at tegne 1 cm sømrum omkring mønstret.

4. Klip et for- og et bagstykke ud. Placer de to ydersider mod hinanden og sy sokken sammen. Vend dens bagside ud.

5. Vend sokken ret, klip en strop ud efter skabelonen og sy den på sokken i toppen.

6. Til sidst kan du sy kanten på.

 

Inspirationsbilleder: