Bæredygtig emballage

FSC mærket papkasser


En virksomhed i vores størrelse sender dagligt pakker til kunder og samarbejdspartnere. Alle vores pakker bliver leveret fra leverandører, som har bæredygtighed i tankerne.

Emballage er mange ting. Meget af vores emballage er produceret af papir, som i mange år har været en del af en genbrugskæde. Træfiber bruges igen og igen i produktionen, indtil deres egenskaber ikke tillader dette længere, hvorefter de bortskaffes, typisk som brændsel i kraft/varmeværker. Nye træfiber tilføjes, og disse kommer typisk fra et skovbrug, som er FSC mærket, altså hvor skoven genplantes og lever op til FSC mærkets krav.

 

Billedresultat for fsc mærke png

Læs mere om FSC lige her  

Bio pakkefyld

Med vores pakker får du en biologisk nedbrydelig pakkefyld, som er produceret af majs som råvare. Denne pakkefyld er perfekt til at beskytte dine produkter under forsendelse. Vores pakkefyld er 100% nedbrydeligt og letopløseligt. Vi glæder os over at kunne levere din næste forsendelse med dette nedbrydelige pakkefyld.

Læs mere om, hvad vi gør for at blive Danmarks grønneste leverandør af stof og tekstiler. Læs mere om vores miljømål, og hvordan vi opnår dem.