LEVERING PÅ 4 - 7 HVERDAGE FRI LEVERING PÅ KØB OVER 499 KR.
KUNDESERVICE: +45 70 60 59 52 LIVECHAT FRA 09 - 16 (MAN-FRE)
OBS: FARVER KAN VARIERE EFTER SKÆRMTYPE

Black Week


 

Vil du ikke gå glip af årets vildeste dag med lave priser, så kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen til Black Week 2019 d. 25. november til d. 1 december hos G&M. Alle vores Black Friday tilbud vil være samlet her på siden i menuen nedenfor. Vi glæder os til at se dig til et brag af en fest!

 

Black Week hos G&M

Fredag d. 25. november kl. 00:00 skyder vi Black Week i gang med utallige gode tilbud her på hjemmesiden. Hvis du vil være sikker på at sikre dig de helt rigtige tilbud, kan du med fordel sidde klar kl. 00:00, hvor vi løfter sløret for de mange gode tilbud til dig. Vi tør allerede godt love, at det ikke bare er en håndfuld produkter, der kommer tilbud på. Vi har sørget for Black Week-tilbud på tværs af vores mange produkter, så der helt sikkert også er noget for dig.
 

Tilmeld dig kundeklubben og vind et gavekort på 1.000 kr - Så er du også med i tyvstarten!

Vi har startet G&M kundeklub, hvor du kan få masser af fordele og gode tilbud. Hvis du melder dig ind senest den 24. november kl 23.00, så er du med i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. til G&M. Så er du i hvertfald helt klar til Black Week. Som medlem så modtager du alle de vilde tilbud først + nogle rigtig gode Black Week-fordele (bare vent og se!). Tilmeld dig senest onsdag den 24. november kl. 23.00 for at være med i lodtrækningen Skriv dit navn, mail og "Black Week hos G&M" i kommentarfeltet!