OM GARN & METERVARER

Hvordan det hele startede

Garn & Metervarer er en familieejet stofbutik der forhandler metervarer til private, samt små og mellemstore virksomheder online. Virksomhedens startede i 2015, men har historie helt tilbage til Afghanistan, hvor der er meget kultur for, at man syer sit eget tøj. Saleh Zormati driver Garn & Metervarer, og er opvækst med metervarer. Som Saleh selv forklar, så var det ikke unormalt for ham, at tage med sin mor på markeder eller Bazar for at finde metervarer til hans mors sy projekter.

Han fandt meget hurtigt ud af, at hans mor ikke ville gå på kompromis med kvalitet, holdbarhed og egenskaber. Der kunne derfor gå flere timer eller dage med at lede efter de rette kvaliteter. Da forældrene i sin tid kom til Danmark, manglede moren et sted at handle kvalitetsmetervarer til fornuftige priser - det blev starten på Garn & Metervarer. 

Det var i 2015 forældrene åbnede en butik i ydmyge lokaler i Aarhus. Butikken voksede gradvist, og i 2017 åbnede webshoppen g-m.dk, hvor den lille butik tog fart. Garn & Metervarer har gennem årene udviklet sig meget, og det, der begyndte som et lille projekt i Aarhus, har i dag et af Danmarks største udvalg af metervarer online og et af Skandinaviens største sortiment af økologiske metervarer til virksomheder.

Præcis som butikkens start i 2015, så er visionen at blive Danmarks største og grønneste forhandler af stof og tekstil. Og målet om at tilbyde danskerne den bedste service, rådgivning og unikke stofkvaliteter. 

G&M valgte i 2018 at lukke sin butik i Århus og dermed satse 100% på internethandel, for at leve op til sine mål. Dette har betydet, at virksomheden i dag har et meget større udvalg af metervarer til gode priser. I dag bruges der ikke unødvendige beløb på husleje og andre omkostninger, hvilket kommer dig som kunde til gode. G&M er ikke gået ned på deres gode service, som mange kunder har nydt godt af, tværtimod er de blevet bedre til at infomere, guide og servicere kunder fra spørgsmål angående en metervare til levering af stoffet. 

Kunden i centrum

For Saleh er kundens behov altid i centrum – for ham handler det om, at gøre hverdagen for kunderne bedre. Samtidig er han konstant fokuseret på at reducere omkostninger, så han kan sikre kunderne den bedst mulige pris.

Metervarer bliver nøje udvalgt fra producent til producent. For Garn & Metervarer handler det om, at kunne levere kvalitetsprodukter i form af alt fra silke til velour. Derfor har Garn & Metervarer faste besøg til Frankrig, Holland, Italien og mange andre lande, hvor der bliver gjort meget ud af, at indkøbe de bedste produkter og metervarer til kunderne. 

Hos Garn & Metervarer lægges der vægt på et nærhedsprincip og at den personlige kontakt med hver enkelt kunde er afgørende, uanset om det er via opkald eller en mail.  

En forretning i konstant udvikling

Historien om G&M er en fortælling om en forretning, som strækker sig mere end 10 år tilbage – og som stadig er i udvikling. 

I dag arbejder G&M stadig på at gøre hverdagen for kunder lettere og sørge for den bedste indkøbsoplevelse.