OM OS

 

Fra hobbyprojekt til en af Danmarks største online forhandlere

G&Ms historie strækker sig mere end 10 år tilbage til 2009. Virksomheden har gennem årene udviklet sig meget, og det, der begyndte som et lille hobbyprojekt i Aarhus, er i dag en af landets største online forhandlere af stof og tekstiler.

Det var i 2015, at Ghulam åbnede sin tekstil forretning i Aarhus. Butikken voksede gradvist, og i 2017 åbnede webshoppen g-m.dk, hvor den lille butik tog fart. 

Præcis som butikkens start i 2015, så er visionen at blive Danmarks største og grønneste forhandler af stof og tekstil. Og målet om at tilbyde danskerne den bedste service, rådgivning og unikke stofkvaliteter. 

G&M valgte i 2018 at lukke sin butik i Århus og dermed satse 100% på internethandel, for at leve op til sine mål. Dette har betydet, at virksomheden i dag har et meget større udvalg af metervarer til gode priser. I dag bruges der ikke unødvendige beløb på husleje og andre omkostninger, hvilket kommer dig som kunde til gode. G&M er ikke gået ned på deres gode service, som mange kunder har nydt godt af, tværtimod er de blevet bedre til at infomere, guide og servicere kunder fra spørgsmål angående en metervare til levering af stoffet. 

Kunden i centrum

For Ghulam var kundens behov altid i centrum – for ham handlede det om, at gøre hverdagen for kunderne bedre. Samtidig var han konstant fokuseret på at reducere omkostninger, så han kunne sikre kunderne den bedst mulige pris.

Tekstilerne bliver nøje udvalgt fra producent til producent. For G&M handler det om, at kunne levere kvalitetsprodukter i form af alt fra silke til velour. Derfor har G&M faste besøg til Frankrig, Holland, Italien og mange andre lande, hvor der bliver gjort meget ud af, at indkøbe de bedste produkter og tekstilvarer til kunderne. 

Hos G&M lægges der vægt på et nærhedsprincip og at den personlige kontakt med hver enkelt kunde er afgørende, uanset om det er via opkald eller en mail.  

En forretning i konstant udvikling

Historien om G&M er en fortælling om en forretning, som strækker sig mere end 10 år tilbage – og som stadig er i udvikling. 

I dag arbejder G&M stadig på at gøre hverdagen for kunder lettere og sørge for den bedste indkøbsoplevelse.