Stof grossist

Siden G&M's start i 2015 har vi bestræbet os efter at skabe det største og bedste udvalg af metervarer og tekstiler til vores kunder. Vi har i dag et stort udvalg af stof til både private og erhverv. Udvalget bliver stadig større med årene samtidig med at der ikke bliver gået ned på kvalitet. 

Besøg G&M erhverv og få engros priser: g-merhverv.dk

Kvalitetsstof fra erfarne producenter

I løbet af årene har vi skabt kontakter og aftaler med store producenter af metervarer i henholdsvis Tyskland, Holland, Italien og Tyrkiet. Disse aftaler kommer dig til gode som erhvervsdrivende. Om du skal bruge stof fordi du er skrædder, designer eller noget helt tredje, så kan vi levere netop det, som du ønsker. Vores mange aftaler spredt rundt omkring i Europa sikrer dig, at G&M kan tilbyde dig alle de forskellige typer stof, som du søger.

Vores historie strækker sig helt tilbage til 2009. Virksomheden har gennem årene udviklet sig meget. Det der begyndte som et lille hobbyprojekt i Aarhus, er i dag en af landets største online forhandlere af stof og tekstiler. Vores mange års kendskab til branchen og erfaringer med stof og tekstiler gør, at vi har udbredt viden inden for de forskellige typer af stof. Vi kan derfor hjælpe dig med de helt rigtige løsninger.

Den helt rigtige stof grossist

Vi har et bredt udvalg på vores webshop og finder du ikke de mængder, farver eller kvaliteter, som du er på jagt efter, så ring endelig til os på telefon 61 41 90 76. Det kan være, at du arbejder på en skole, et plejecenter, et aktivitetscenter i en børnehave, en SFO eller et andet sted, som vi ikke lige har tænkt på. Du har måske behov for sjove og spændende restepakker i større mængder. Det kan være garn eller metervarer, lynlåse eller sytråd. Det kan være større eller mindre mængder, det er underordnet. Vi har ofte varer på lager, som du ikke du finder i webshoppen. Vi vil strække os langt for at imødekomme jeres ønsker.