Stof grossist

Siden G&M's start i 2015 har vi bestræbet os på at udbyde det største og bedste udvalg af metervarer og tekstiler til vores kunder. Det betyder, at vi i dag kan tilbyde et bredt udvalg af metervarer, uagtet om det er salg til private eller til erhverv. Vi udvider desuden hele tiden udvalget, og tilpasser os vores kunders behov. Vigtigst er dog, at kvaliteten af stofferne forbliver høj.

Besøg G&M Erhverv og køb engros: Klik her for at købe engros

Kvalitetsstof fra erfarne producenter

I løbet af årene har vi skabt kontakter og aftaler med store producenter af metervarer i henholdsvis Tyskland, Holland, Italien og Tyrkiet. Disse aftaler kommer dig til gode som erhvervsdrivende. Om du skal bruge stof, fordi du er skrædder, designer eller noget helt tredje, så kan vi levere netop det, som du ønsker. Vores mange leverandører omkring i Europa sikrer dig, at vi kan tilbyde lige netop den stoftype, som du søger.

Vores historie strækker sig helt tilbage til 2009. Virksomheden har gennem årene udviklet sig meget. Det, der begyndte som et lille hobbyprojekt i Aarhus, er i dag en af landets største online forhandlere af stof og tekstiler. Vores mange års erfaring i branchen gør, at vi har opbygget en viden og et netværk, som gør, at vi kan guide dig til en super løsning, uanset hvilket projekt der er tale om. 

Den helt rigtige stof grossist

Vores webshop tilbyder mange farver af forskellige typer stof. Kan du alligevel ikke finde de typer, farver eller kvaliteter, som du er på jagt efter, så ring endelig til os på tlf.: 70 60 59 52. Via det brede netværk, vil vi nemlig have en del flere tekstiler, end dem der fremgår på shoppen. Det kan være, at du arbejder på en skole, et plejecenter, et aktivitetscenter i en børnehave, en SFO eller et andet sted, som vi ikke lige har tænkt på. Du har måske behov for sjove og spændende restpakker i større mængder. Det kan f.eks. være, at du har brug for garn, metervarer, lynlåse eller sytråd. Det kan være større eller mindre mængder, det er underordnet. Vi har ofte varer på lager, som du ikke finder i webshoppen. Vi vil samtidig strække os langt for at imødekomme dit ønsker.