Stof grossist

Siden G&M's start i 2015 har vi bestræbt os på at udbyde det største og bedste udvalg af metervarer og tekstiler til vores kunder. Det betyder, at vi i dag kan tilbyde et bredt udvalg af stoffer uagtet om det er salg til private eller til erhverv. Vi udvider desuden hele tiden udvalget, og tilpasser os vores kunders behov. Vigtigst er dog at kvaliteten af stofferne forbliver høj.  

Besøg G&M erhverv og få engros priser: g-merhverv.dk

Kvalitetsstof fra erfarne producenter

I løbet af årene har vi skabt kontakter og aftaler med store producenter af metervarer i henholdsvis Tyskland, Holland, Italien og Tyrkiet. Disse aftaler kommer dig til gode som erhvervsdrivende. Om du skal bruge stof fordi du er skrædder, designer eller noget helt tredje, så kan vi levere netop det, som du ønsker. Vores mange leverandører rundt omkring i Europa sikrer dig, at vi kan tilbyde lige netop den stoftype, som du søger.

Vores historie strækker sig helt tilbage til 2009. Virksomheden har gennem årene udviklet sig meget. Det der begyndte som et lille hobbyprojekt i Aarhus, er i dag en af landets største online forhandlere af stof og tekstiler. Vores mange års erfaring i branchen gør at vi har opbygget en viden og et netværk, som gør at vi kan guide dig til en super løsning, uanset hvilket projekt der er tale om. 

Den helt rigtige stof grossist

Vores webshop tilbyder mange farver, af forskellige typer stof. Kan du alligevel ikke finde de typer, farver eller kvaliteter, som du er på jagt efter, så ring endelig til os på telefon 61 41 90 76. Via det brede netværk, vil vi nemlig have en del flere tekstiler, end dem som fremgår på shoppen. Det kan være, at du arbejder på en skole, et plejecenter, et aktivitetscenter i en børnehave, en SFO eller et andet sted, som vi ikke lige har tænkt på. Du har måske behov for sjove og spændende restpakker i større mængder. Det kan f.eks. være at du har brug for garn, metervarer, lynlåse eller sytråd. Det kan være større eller mindre mængder, det er underordnet. Vi har ofte varer på lager, som du ikke finder i webshoppen. Vi vil samtidig strække os langt for at imødekomme jeres ønsker.