Bryllup

Et bryllup er en stor ting. Det er det ultimative bevis på kærlighed mellem to mennesker. Og denne dag skal naturligvis gøres til noget helt specielt. Det vil vi hos G&M rigtig gerne hjælpe med, og derfor kan du her på siden finde alle tænkelige stof til dit bryllup. Kig siden igennem og find inspiration til dit kommende bryllup. 

Bryllup er en gammel tradition, og engang var det forældrene, der valgte deres børns udkårne. Dengang var det også pigens familie, der skulle betale for hele festen. Meget har ændret sig siden, men enkelte traditioner hænger dog stadig fast. Herunder troen på, at bruden og gommen på dagen skal bære noget nyt og hold en fest flotte omgivelser. Vi kan heldigvis hjælpe dig med det begge. I kan som kommende par finde er stort udvalg af vores bryllupsstof. Her finder du silke, satin og mange andre stof typer. Med vores store udvalg, kan du umuligt ikke få dækket bordet op med flot dug, dekorerer lokalerne i skal være i eller sy en flot brudekjole. 

Skal du have hjælp til dit brylluptema?

 

Ønsker du, at din store dag bliver holdt i en unik og smuk ramme? Hos G&M finder du et stort udvalg af løsninger til dit kommende bryllup. Vi hjælper dig med at skabe det perfekte bryllup, så lad dine drømme blive til virkelighed og sy dig din egen brudekjole. Ud over fortryllende stoffer til brudekjoler, blonder og tyl finder du også vidunderlige borter og bånd, der kan give din kjole det sidste pift. Eller skab din egen bryllupsdekoration eller pynt til loftet. Udforsk nu vores stoffer og lad dig inspirere til den store dag. Skal du have stof i loftet til dit bryllup, så har du her muligheden for at få det perfekt stof, som er klar til at hænge op når du modtager det.

Et bryllup kræver et stort forarbejde, og for de fleste begynder det hele længe før den store dag. Lokalerne skal bookes, invitationer sendes ud og temaet skal vælges. Men ikke nok med det, så skal der også vælges menu, kjole til bruden og jakkesæt til gommen, samt en masse andre små detaljer. Intet må nemlig være tilfældigt på denne dag, som gerne skal blive til et minde for livet. 

Sløjfer og roser til at pynte bryllupsbilen med

Bildekoration til brylluppet er et must have, hvis du er en af de tætte venner til brudeparret eller familiemedlem med gommen eller bruden. For at fuldende et bryllup, skal bryllupsbilen nemlig pyntes efter alle kunstens regler, så brudeparret kan køre fra kirken med stil. At pynte det transportmiddel, som brudeparret kører væk i, er en bryllupstradition, som går langt tilbage. En stor del af traditionen er, at det er hemmeligt, at bilen bliver pyntet, så det gælder om at være diskrete, så brudeparret ikke opdager det.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan bryllupsbilen skal pyntes op, men her på siden finder du masser af stoffer og andet pynt, som er oplagt at have med i udsmykningen. Og husk, at vi altid sender dine bestillinger hurtigt afsted, da vi ved, hvor træls det er med langsomme leveringstider.

Vi har maget stof du kan lave sløjfer ud af, som er nemme at sætte på bilhåndtaget. De fås i forskellige farver og strukturer, men er oftest holdt i tyl og satin, som også er to meget brugte stoffer til brudekjolen. Du kan også finde tyl på metermål, så du selv kan kreere pynt til bilen, og vi har også blonder, tyl og organza, hvis du har brug for dette.

Brudetøj

At planlægge sit bryllup kan være en uvirkelig oplevelse, men de fleste brude siger, at det faktisk er når de leder efter deres brudekjole at sandheden rigtig går op for dem. Det kan dog være svært at finde den rigtige kjole, og hvis du ikke kan finde den rette på bøjlen – hvad kan en brud så gøre? Svaret er, at få syet din helt egen brudekjole, så din passer til lige præcis din krop og smag. 

Lad dig selv dagdrømme om brudekjoler og looks du elsker, og tænk over hvordan de an bidrage til din drømme-brudekjole. Tænk over elementer du synes er smukke, så du kan inkorporere dem i din egen brudekjole. Når du har en vision om, hvordan din brudekjole skal se ud, er næste skridt af finde en designer, hvis ikke du har mod på at sy kjolen selv. Find en designer hvor du kan lide både deres personlighed og stil, for det tager ofte en del tid, at sy en brudekjole, så det letter humøret en del hvis du nyder at arbejde sammen med designeren og deres team. 

Hos G&M hjælper vi dig med at finde de rette materialer til din perfekte brudekjole. Der findes utallige måder på, hvordan du kan designe en flot brudekjole, men vigtigst af alt, skal den passe til netop dine ønsker. Tag derfor et kig på vores stoffer og lad dig inspirere. Du finder bl.a. både chiffon, satin, blonder og tyl, som er et godt valg til din unikke brudekjole.