INSPIRATION: Nyt til soveværelset

Er du løbet tør for inspiration til, hvordan du kan skabe et hyggeligt og mere indbydende soveværelse? Frygt ej, for vi har i dette blogindlæg samlet en række kreative idéer til, hvordan du nemt og billigt selv kan give dit soveværelse et helt nyt look ved hjælp af vores tekstiler. Så lad dig inspirere af billederne nedenfor, og tag et kig på vores tekstiler, som du finder direkte link til. 

 Pyntepuder

Flotte pyntepuder er et musthave til sengen. Et par pyntepuder giver sengen mere dimension og gør den mere indbydende at se på. Det gode ved at sy puderne selv, er at du frit kan vælge farver og mønstre. Du kan dermed sammensætte dine pyntepuder, præcis som du selv ønsker dem. Hvis du allerede har et par puder, som blot skal ombetrækkes, er det også et utrolig nemt og billigt projekt, at kaste sig ud i.

Disse tekstiler kan du bruge til pyntepuder:  

 

Sengetæppe

Et sengetæppe giver et stilet og flot udtryk til sengen. Der findes flere forskellige typer af sengetæpper i mange forskellige materialer. Et sengetæppe er også utrolig nemt at lave selv og er ofte billigere, end hvis du skal ud og købe et sengetæppe i god kvalitet. Når du har valgt et materiale, kan du vælge at købe lidt ekstra, så du har nok til et par matchende pyntepuder. 

 Disse tekstiler kan du bruge til sengetæpper: 

 

Sengetøj

Ønsker du heller ikke, at bruge en formue på et nyt sæt sengetøj? Vælger du at sy det selv, er det ofte nemt at finde billige tekstiler, som samtidig har en høj kvalitet. Et kæmpe plus er også, at du har frie tøjler til at sætte dit eget præg på sit sengetøj. Eksempelvis kan du vælge et anderledes materiale, men som samtidig er utrolig behageligt. Dette kunne være velour eller satin, da det giver et mere stilet udtryk til din seng. 

 Disse tekstiler kan du bruge til sengetøj: 

Vores musselin er især velegnet til sengetøj, og fås også med børneprint, hvis du ønsker at forkæle dine børn med et nyt sæt sengetøj. 
 

Gardiner

Gardiner er utrolig vigtige i et soveværelse. De fleste af os har måske bare de klassiske rullegardiner eller persienner. Men ønsker du et par gardiner, som giver noget mere stil og hygge til dit soveværelse, er det et fedt projekt at kaste sig ud i. Det gode ved gardiner er, at de holder længe, og bliver du træt af farven, kan du blot udskifte dem, ved at sy nogle nye. Det vigtige ved at sy sine egne gardiner, er at vælge et materiale, som lukker så meget lys ude som muligt. Hos G&M kan du finde mørklægningsstof i et stort udvalg af farver, som er den oplagte metervare til et par gardiner. Som en flot detalje kan du vælge en gardinstang i eksempelvis guld eller sølv. 

 Disse tekstiler kan du bruge til gardiner: 

 

Sengegavl 

En sengegavl tilføjer prikken over i'et til dit soveværelse. Det er en utrolig flot detalje til sengen, og vælger du det rette materiale i den rette farve, kan den spille godt sammen med et par pyntepuder. Hvis du skal ud og købe en flot sengegavl, lægger prisen oftest i den høje ende. Men heldigvis er det nemt og billigt at lave sin egen. Det kræver blot en plade (fås i byggemarkeder), som betrækkes med fyld og stof. Som detalje kan du tilføje matchende knapper, som også giver et pænere udtryk. 

 Disse tekstiler kan du bruge til sengegavle: 

Vis os dine kreative projekter

Vi elsker at se jeres kreative projekter og idéer. Så har du lavet et flot projekt derhjemme, som du kunne tænkte dig at dele med os? Send det til os via Instagram eller på vores mail info@g-m.dk. Så får du muligheden for at blive vist på vores Instagram og Facebookside. Derudover kan du også modtage specielle rabatter. 

Husk at hold dig opdateret via Instagram og Facebook omkring andre spændende og kreative idéer. Vi udgiver løbende blogs som DIY og inspiration til brug af vores tekstiler. Del også gerne denne inspirationsguide med bekendte, som kunne være interesseret i et par tips til soveværelset. 

Efterlad gerne en kommentar nedenfor, hvis du har ønsker eller idéer til vores næste inspirationsguide eller kreative DIY's. 

 


Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres