DIY: Pyntepuder af imiteret ruskind

Janne har været i gang med et forårs projekt, hvor hun har lavet nogle flotte puder af vores imiteret ruskind i farven cognac.

De bløde pyntepuder er ikke kun blevet komfortable - grundet den rusitkke og rå look imiteret ruskind giver puderne, gives der også blikfang til sofa, seng eller stue.

Vores imiteret ruskind er tilgængelige i mange farver og de er perfekte til at pifte sofaen eller sengen op og bringe et frisk pust ind i hjemmet. Selv med små elementer kan man gøre meget. Janne har med det nye betræk til puderne skabt en hyggelig atmosfære i hjemmet og har sat individuel personlig stil i stue.

Pyntepuder og skind er ofte det der gør forskellen mellem en indretning der virker fuldendt og en der fremstår tom og mangelfuld. Vores imiteret ruskind passer perfekt til betræk af puder til sofaerlænestole og spisebordsstole

Giv din bolig liv med flotte pyntepuder

Pyntepuder er en hurtig og billig måde at tilføre din bolig både komfort og personlighed. Ikke alene er pyntepuder dekorativt boligtilbehør, som nemt kan udskiftes, men de har også en praktisk funktion. En god rygpude, der giver optimal støtte er næsten uundværlig i din lænestol, sofa og seng.

G&M har et stort sortiment af metervarer der kan bruges som betræk til pyntepuder, sofapuder, gulvpuder, skumpuder, pøllepuder, monteringspuder og pudebetræk. Imiteret skind er her en rigtig god mulighed for dig, der ønsker at beholde din nuværende puder og give dem et nyt liv.

Ved at beholde dine nuværende puder vil det i mange tilfælde betyde at du kan spare mange penge, og meget tid på at finde de helt rette puder, i den rette størrelse, vægt og farve. Med et stort udvalg af metervarer hos G&M kan du finde lige præcis din stil og materiale. 

Vi har noget der passer til enhver stil uanset om du foretrækker print, mønster, imiteret ruskind, velour, silke, fløjl, fleece eller bomuld. Se vores udvalg og indret dit hjem med pyntepuder og betræk lige efter din smag.

Lige nu kan du bruge koden: "PUDEBETRÆK15" og spare 15% på vores imiteret ruskind. Rabatkoden gælder uanset allerede nedsatte priser og frem til d. 30/6.

Læs også:

Du vil måske også kunne lide:


Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, kommentarer skal godkendes før de offentliggøres

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.